Topkwaliteit
voor de laagste prijzen!!!!Kozijnen kampioen
Rivierenlaan 16
3181 DR Rozenburg

0181- 215.965
06-462.66.708

Dakkapellen

Heeft u een zolder of andere kamer met een schuin dak? Met een dakkapel verandert u deze kamer in een heerlijk ruime kamer met veel licht. Een goede investering waar u dagelijks plezier van heeft en die de waarde van uw huis verhoogt.

Verhuizen of verbouwen?
Het besluit wel of geen dakkapel te nemen, kan het verschil uitmaken. Een dakkapel is namelijk een echte ruimtewinner. Een vergeten kamer betrekt u weer helemaal bij uw huis met een kunststof dakkapel. U haalt echt alles uit uw huis met een dakkapel op maat.

Maatwerk
Omdat elk dak anders is, levert Kozijnenkampioen uitsluitend maatwerk. Na bespreking over de afmeting en indeling wordt de dakkapel speciaal voor uw huis en naar uw wens gemaakt. Van uitstekende kwaliteit en tegen een lage prijs.

In 1 dag geplaatst!
De dakkapel voor uw woning wordt in slechts 1 dag geplaatst! Alleen het plaatsen van grotere dakkapellen duurt langer.

Ambachtelijk
Kozijnenkampioen houdt het oude ambacht in ere. Uw dakkapel wordt door ons nog op de ouderwetse manier opgebouwd. Wat ons betreft de enige manier om het goed te doen.

Een indruk op doen hoe uw dakkapel er uit zou kunnen zien? Op de volgende pagina vindt u een aantal van de door ons uitgevoerde opdrachten!